Hakkında NEUREYON

Neüreyon uygulaması Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri ve personeli özelinde geliştirilmiş bir sosyal ağ platformudur. Uygulama içerisinde birçok modül bulunmaktadır. Vitrin akışında arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilir, keyifli anlarınızı paylaşabilirsiniz. Derslerim bölümünde mevcut derslerinizi görüntüleyerek dersle ilgili görüşlerinizi, fikirlerinizi ve notlarınızı anlık olarak bir gurup içerisinde paylaşabilirsiniz. Blog bölümünde akademik ve güncel konularla ilgili yazıları takip edebilir, yazılarınızı paylaşabilirsiniz. Bizden bize bölümünde ilan verebilir, bir NEÜ’lüyle ihtiyaçlarınız doğrultusunda alışveriş başlatabilirsiniz. NEÜ’lülerle dilediğince keyifli vakit geçirebilir, sosyalleşirken öğrenebilirsiniz.

Neüreyon sadece sosyalleşebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir platform değil; aynı zamanda NEÜ’de yapacağın tüm resmi ve özel işlemlerde ayrıntılı bir rehber niteliği de taşımaktadır. Üniversite olarak Neüreyon uygulamasını geliştirmemizdeki temel amaç Neü’lüler arasında uzun yıllar devam edecek bir bağ oluşturmak. Bizler oluşturulan bu bağın NEÜ’lülerin geleceğinde yeni kapılar açacağı inancını taşıyoruz.

Keyfiniz bol olsun.